Lieke

Ik heb loopbaancoaching gevolgd bij Robin gedurende een periode van 4 maanden en inmiddels heb ik een nieuwe baan gevonden die beter op mijn leefstijl, toekomstwensen en persoonlijkheid aansluit.

Robin was mij als jobcoach aangeraden door mijn personal trainer die ruimte zag om ook in mijn carrière passendere keuzes te maken om mijn algehele welzijn te vergroten. Ik merkte dat ik met tegenzin naar mijn werk ging; wilde graag meer energie krijgen van mijn werk en hier ook weer plezier in hebben. In eerste instantie twijfelde ik of het wel slim was om dit gebied ook nog aan te pakken, ook vanwege de kosten. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Robin, heb ik besloten toch in loopbaancoaching te investeren.

De begeleiding bestond uit live gesprekken op locatie in Elst en online sessies (ik mocht hierin zelf mijn voorkeur aangeven). Ik heb diverse testen online ingevuld, waarmee mijn persoonlijkheid, talenten en uitdagingen in kaart werden gebracht. In de sessies bespraken we de uitslagen (maar goed ook, want ik vond het lastig deze uitslagen zelf goed te interpreteren) en zetten we deze om in acties. Op deze manier behaalde ik al snel resultaat: mijn probleem werd helder en de oplossing ook!

Inmiddels ben ik dus geswitcht van baan. Het vinden van de geschikte werkplek en werkgever heb ik heel anders aangepakt dan voorheen. Ik ben echt losgekomen van wat ik dacht dat ik moest doen en ben meer gaan kijken naar wat ik nodig heb. Zonder de loopbaanbegeleiding van Robin, zijn heldere vragen, samenvattende vermogen en hoe we samen van heel veel informatie een kernachtig profiel hebben kunnen maken van mijn ideale baan, was me dit zelfstandig niet zo snel gelukt. Dit terwijl ik toch veel vrijheid heb ervaren tijdens het traject, omdat ik zelf de locatie en het tempo waarin de sessies elkaar opvolgden mee mocht bepalen.

Ik vind het achteraf de investering dan ook meer dan waard. Ik zou Arrow loopbaancoaching zeker aanraden als je -net als ik- de neiging hebt je focus te verliezen, het lastig vindt om keuzes te maken en niet écht weet wat je belangrijk vindt aan een baan. De kennis en tools die Robin gebruikt, naast zijn zeer goede inschattingsvermogen en vermogen om snel tot de kern te komen en hoofd- van bijzaken te onderscheiden, bieden een fantastische begeleiding. Ik ben zelf 37 dus ook als je al langer actief bent in het werkveld, kan Robin met zijn kennis en heldere blik nog veel toevoegen. Dankjewel, Robin!

Ga terug
Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd hoe Arrow Loopbaancoaching jou kan helpen? Ik heb het er graag met je over!