Studiekeuze

Het concept van Arrow Loopbaancoaching

Arrow, pijl in het Engels, staat symbool voor richting en sturing. Bij Arrow Loopbaancoaching brengen we je in contact met je talenten, kwaliteiten en persoonlijke drijfveren zodat je weet wie je bent en wat je kunt. Vervolgens helpen we je bij het kiezen van een passende studie, of het vinden van een passende baan. Hoe? Door coaching te combineren met het aanleren van loopbaancompetenties ofwel life-skills. We gaan niet voor eenQuick Fix’ en stoppen niet bij het denkproces. Wij gaan verder dan dat, we laten je onderzoeken, ontdekken, voelen, zien en proeven. Alleen zo ontdek je wat je écht wilt en leer je blijvend sturing geven aan je studie-loopbaan. Aanvullende kan er bij ons worden gekozen om een persoonlijkheidstest of beroepskeuzetest af te leggen. Onze coachmethodieken zijn gebaseerd op recent psychologische wetenschap, vraag er gerust naar!

 • Daadkracht

  Wij staan 24/7 voor je klaar. Krijg je op vrijdagavond een ‘baanbrekend’ inzicht of zit je ergens mee? Neem contact op, wij zijn er voor je. We houden wel van onze nachtrust.

 • Authenticiteit

  Loopbaancoaching is breed. Onze niche is en blijft jongvolwassenen richting geven in studie en werk. Wij zijn expert en specialist geen alleskunner.

  Maak hieronder kennis met ons.

   

 • Transparantie & eerlijkheid

  Onze werkwijze en methodes zijn gebaseerd op recent wetenschappelijke inzichten. Hierdoor kunnen wij onze werkwijzen te allen tijde verantwoorden.

   

Robin | Psycholoog en loopbaancoach

Hey! Mijn naam is Robin, oprichter van Arrow loopbaancoaching. Een coach met een no-nonsense werkwijze. Door de combinatie van psychologie en coaching ben ik in staat zowel wetenschappelijk onderbouwd als praktisch te werken. Regelmatig speur ik door wetenschappelijke databases heen om nieuwe kennis te vergaren. Hierdoor ben ik tegelijkertijd allergisch voor 'fancy en sexy' nietszeggende tests en methodieken.

Net als jij heb ik geworsteld met wie ik was, wat ik kon en wat ik wilde. Ik weet als geen ander hoe dynamisch een (studie) loopbaan kan zijn. Na de middelbare school begon ik met de opleiding sport en bewegen aan het CIOS, vanuit daar stroomde ik via het HBO door naar de universitaire studie psychologie. Sindsdien is het vuur pas echt gaan branden.

Naast mijn studie psychologie volgde ik bovenop mijn huidige curriculum drie particuliere coachopleidingen, allen met wetenschappelijke fundering. Na mijn eerste leerjaar volgde ik in de zomer de module functioneel coachen bij kennisinstituut Chivo. Aansluitend ging ik naast mijn studie in het tweede leerjaar werken bij The Lab of Life als vitaliteitscoach. Daar heb ik een intern certificeringsprogramma gevolgd, volledig gericht op gedragsverandering.

Ondertussen zag ik in de voorgaande jaren net zoals bij mezelf veel jongvolwassenen worstelen met het vinden van richting op het gebied van studie en werk. Ik ging op onderzoek uit en schrok van de cijfers. Al snel volgde ik in België bij Better Minds at Work de specialisatie opleiding tot loopbaancoach. Tussentijds ontwikkelde ik het concept van Arrow Loopbaancoaching waarbij we jongvolwassenen helpen richting te vinden in studie en werk.

Ella | Ondersteunend medewerker | Bsc. Pedagogiek

Hi! Mijn naam is Ella, ondersteunend medewerker bij Arrow Loopbaancoaching. Vanuit de studie pedagogiek is mijn interesse voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren ontstaan. Net zoals jij wist ik na het behalen van mijn havo diploma niet wat ik wilde studeren. Daarom koos ik ervoor om naar het vavo te gaan, om een extra havo en deels vwo diploma te behalen. Echter loste dit mijn probleem niet op. Ik wist namelijk niet wie ik was, wat ik kon en wat ik wilde. Toen ik dit realiseerde zocht ik professionele hulp en ben ik hier actief mee aan de slag gegaan. Uiteindelijk kwam ik erachter dat de studie pedagogiek het beste bij mij paste.

Toen mijn vriend Robin vertelde over het concept van Arrow Loopbaancoaching werd ik direct enthousiast. Ik beeldde in hoeveel jongvolwassenen baat zullen hebben bij loopbaan- en studiekeuzecoaching. Vooral het aanleren van loopbaancompetenties zorgt ervoor dat je handvatten krijgt die je blijvend kunt toepassen. Hierdoor zal je in staat zijn om gedurende je (studie) loopbaan zelf sturing en richting te geven aan hetgeen wat écht bij jou past. Arrow Loopbaancoaching zal ik onder andere ondersteunen bij marketing en administratieve zaken. Naast Arrow Loopbaancoaching ben ik actief als jongerencoach bij The Lab of Life.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd hoe Arrow Loopbaancoaching jou kan helpen? Ik heb het er graag met je over!