Arrow Loopbaancoaching - Studiekeuzecoaching

Arrow Loopbaancoaching

30 december, 2021

Arrow Loopbaancoaching helpt jongvolwassen bij het vinden van een passende studie of baan.

Arrow, pijl in het Engels, staat symbool voor richting en sturing. Bij Arrow Loopbaancoaching brengen we je in contact met je talenten, kwaliteiten en persoonlijke drijfveren zodat je weet wie je bent en wat je kunt. Vervolgens helpen we je bij het kiezen van een passende studie, of het vinden van een passende baan. Hoe? Door coaching te combineren met het aanleren van loopbaancompetenties ofwel life-skills. We gaan niet voor een ‘Quick Fix’ en stoppen niet bij het denkproces. Wij gaan verder dan dat, we laten je onderzoeken, ontdekken, voelen, zien en proevenAlleen zo ontdek je wat je écht wilt en leer je blijvend sturing geven aan je studie-loopbaan. Aanvullende kan er bij ons worden gekozen om een persoonlijkheidstest of beroepskeuzetest af te leggen.

Onze waarden:

Wij staan 24/7 voor je klaar. Krijg je op vrijdagavond een ‘baanbrekend’ inzicht of zit je ergens mee? Neem contact op, wij zijn er voor je. We houden wel van onze nachtrust.

Loopbaancoaching is breed. Onze niche is en blijft jongvolwassenen richting geven in studie en werk. Wij zijn expert en specialist geen alleskunner.

Onze werkwijze en methodes zijn gebaseerd op recent wetenschappelijke inzichten. Hierdoor kunnen wij onze werkwijzen te allen tijde verantwoorden.

 

 

Ga terug

Meer blogs

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd hoe Arrow Loopbaancoaching jou kan helpen? Ik heb het er graag met je over!