Robin

22 oktober, 2021

Hey! Mijn naam is Robin, oprichter van Arrow loopbaancoaching. Een coach met een no-nonsense werkwijze. Door de combinatie van psychologie en coaching ben ik in staat zowel wetenschappelijk onderbouwd als praktisch te werken. Regelmatig speur ik door wetenschappelijke databases heen om nieuwe kennis te vergaren. Hierdoor ben ik tegelijkertijd allergisch voor ‘fancy en sexy’ nietszeggende tests en methodieken.

Net als jij heb ik geworsteld met wie ik was, wat ik kon en wat ik wilde. Ik weet als geen ander hoe dynamisch een (studie) loopbaan kan zijn. Na de middelbare school begon ik met de opleiding sport en bewegen aan het CIOS, vanuit daar stroomde ik via het HBO door naar de universitaire studie psychologie. Sindsdien is het vuur pas echt gaan branden.

Naast mijn studie psychologie volgde ik bovenop mijn huidige curriculum drie particuliere coachopleidingen, allen met wetenschappelijke fundering. Na mijn eerste leerjaar volgde ik in de zomer de module functioneel coachen bij kennisinstituut Chivo. Aansluitend ging ik naast mijn studie in het tweede leerjaar werken bij The Lab of Life als vitaliteitscoach. Daar heb ik een intern certificeringsprogramma gevolgd, volledig gericht op gedragsverandering.

Ondertussen zag ik in de voorgaande jaren net zoals bij mezelf veel jongvolwassenen worstelen met het vinden van richting op het gebied van studie en werk. Ik ging op onderzoek uit en schrok van de cijfers. Al snel volgde ik in België bij Better Minds at Work de specialisatie opleiding tot loopbaancoach. Tussentijds ontwikkelde ik het concept van Arrow Loopbaancoaching waarbij we jongvolwassenen helpen richting te vinden in studie en werk.

Ga terug

Meer blogs

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Benieuwd hoe Arrow Loopbaancoaching jou kan helpen? Ik heb het er graag met je over!